Haussa kokenut myyntitiimin vetäjä!

Savonlinja Oy on suomalainen vuonna 1924 perustettu linja-autoalan perheyritys. Savonlinja-yhtiöiden palveluksessa työskentelee yli 600 linja-autoliikenteen ammattilaista kymmenestä toimipaikasta käsin. 

 

HAEMME VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN MYYNTITIIMIN VETÄJÄÄ MIKKELIIN  

Haemme energistä ja tuloshakuista tilausajo- ja elämysmatkatiimin vetäjää. Tiimin vetäjänä vastaat päivittäisen myynnin sujumisesta sekä myynnin tavoitteiden toteutumisesta ja tuloksellisesta myynnin kasvattamisesta. Vastaat asiakassuhteiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä sekä uusasiakashankinnasta. Tehtäviin kuuluu myös muiden Savonlinjan tuotteiden ja palveluiden myynti. Raportoit tehtävistä liiketoimintajohtajalle.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vankkaa kokemusta toimialasta, matkatoimistoalan sekä -ohjelmistojen tuntemusta ja näyttöä vaativista myyntitehtävistä. Toivomme sinulta soveltuvaa kaupallista koulutusta, matkustusvalmiutta, yhteistyötaitoja ja paineensietokykyä sekä kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja asiakaslähtöiseen toimintaan.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työpaikan kasvuhakuisessa perheyrityksessä.  

 

Oletko etsimämme henkilö? Hae paikkaa 27.04.2017 mennessä lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry.myyntitiiminvetaja@savonlinja.fi

 

Lisätietoa tehtävästä antavat keskiviikkona 19.4.2017 klo 10-13 markkinointipäällikkö Kaija-Leena Orasmaa, puh 050 313 8953 ja 26.4.2017 klo 12-15 liiketoimintajohtaja Harri Leskinen, puh 040 162 1171.