Haussa liikenneosaston työntekijä

Savonlinja Oy on suomalainen vuonna 1924 perustettu linja-autoalan perheyritys. Savonlinja -yhtiöiden palveluksessa työskentelee yli 600 linja-autoliikenteen ammattilaista kymmenestä toimipaikasta käsin.

Haemme liikenneosaston työntekijää vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin

Haemme toimistotyöntekijää hoitamaan monipuolisia työtehtäviä osana liikenneosaston tiimiä. Tehtäviisi kuuluvat mm. sopimusten ylläpito, raportointi, tilastointi, liikennedatan ylläpito, liikenteen seuranta ja erilaisten sähköisten kanavien seuranta ja valvonta. Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta toimistotehtävistä, sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja hallitset hyvin yleisimmät Office -toimisto-ohjelmat. Odotamme, että hallitset myös kiireelliset tilanteet, eikä pääsi mene pyörälle useidenkaan päällekkäisten työtehtävien kanssa.Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta, tiimihenkeä ja elämänmakuista asennetta. Eduksesi ovat positiivinen työote, tarkkuus ja täsmällisyys.Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset, vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät sekä nykyaikaiset työskentelytilat ja -välineet. Palkkaus Erton työehtosopimuksen mukaan.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi ja CV:si 3.6.2017 mennessä osoitteeseen rekry.liikenneosasto@savonlinja.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa liikennesihteeri Pia Martikainen puh 040 840 5346, soittoaika 29.5.2017 klo 12-16.