Haussa työkavereita Mikkeliin

Savonlinja Oy on suomalainen vuonna 1924 perustettu linja-autoalan perheyritys. Savonlinja-yhtiöiden palveluksessa työskentelee noin 700 linja-autoliikenteen ammattilaista kymmenestä toimipaikasta käsin.

Nyt etsimme kolmea työkaveria Mikkelin pääkonttoriin!

Laskuttaja - Palkanlaskija - Reskontranhoitaja

 

Etsimämme työkaveri on oma-aloitteinen, tarkka ja palveluhenkinen. Hyvien vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitojesi avulla tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tulevalta työkaverilta toivomme soveltuvaa taloushallinnon koulutusta (esim. merkonomi).

Laskuttajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa laskutuksen sujuvuudesta ja ajantasaisuudesta. Tehtävääsi voi kuulua myös muita taloushallinnon tehtäviä. Kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Olet osa taloushallinnon tiimiä ja raportoit laskentapäällikölle. 

Palkanlaskijana vastaat yhdessä työparisi kanssa monipuolisista palkanlaskennan tehtävistä. Myös raportointi ja muut henkilöstöhallinnon avustavat tehtävät ovat osana työnkuvaasi. Kokemus palkanlaskijan tehtävien hoidosta sekä Mepco-palkanlaskentaohjelmiston tuntemus katsotaan eduksi. Olet osa HR-tiimiämme ja raportoit henkilöstöpäällikölle.

Reskontranhoitajana vastaat ostolaskujen kierrätyksestä, sekä osto- ja myyntireskontrasta. Tehtävääsi voi kuulua myös muita taloushallinnon tehtäviä. Toivomme kokemusta vastaavista työtehtävistä. Olet osa taloushallinnon tiimiä ja raportoit laskentapäällikölle.

Tarjoamme Sinulle vakituisen työsuhteen, monipuolisia tehtäviä ja kehittymismahdollisuuksia modernissa työympäristössä.

Lisätietoja palkanlaskijan tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Ari Rajamäki, puh. 045 613 0011. Lisätietoja laskuttajan ja reskontranhoitajan tehtävistä antaa laskentapäällikkö Hanna Ritvanen, puh. 050 534 9901.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 19.9.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: rekry@savonlinja.fi. Laita sähköpostin aihekenttään tunnus, sen mukaan mitä tehtävää haet: Laskuttaja, Palkanlaskija tai Reskontranhoitaja.