Haussa työkaveri Tilausajo- ja elämysmatkatiimiin!

Savonlinja Oy on suomalainen vuonna 1924 perustettu linja-autoalan perheyritys. Savonlinja-yhtiöiden palveluksessa työskentelee noin 700 linja-autoliikenteen ammattilaista kymmenestä toimipaikasta käsin.

 

Haemme vahvistusta tilausajo- ja elämysmatkatiimiimme Mikkeliin. Toivomme sinun olevan energinen ja idearikas rempseän luonteen omaava tiimipelaaja, jolle kaikki kohtaamiset ovat mahdollisuuksia.

Työsi tulee sisältämään aktiivista asiakas- ja myyntityötä. Tehtävänäsi on hoitaa tilausajoihin liittyviä monipuolisia työtehtäviä, kuten asiakaskontaktointi, tarjousten laskeminen ja laskutus. Toivomme sinulta myös kykyä rakentaa ennakkoluulottomasti ideoidesi pohjalta toimivia ja myyntikuntoisia elämysmatkoja. Odotamme sinulta tavoitteellista ja kehittymishaluista asennetta omaa työtä kohtaan. 

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa, kuten tradenomi tai restonomi. Luemme eduksi kokemuksen matkatoimistotyöskentelystä ja/tai matkapakettien tuotannosta ja myynnistä. Kokemus suurten kokonaisuuksien hoitamisesta on myös ehdoton etu. Kaiken ydin on kuitenkin asiakaslähtöisessä toimintatavassa, jonka haluamme korostuvan myös valittavan henkilön työasenteessa.

Tarjoamamme työtehtävä on monipuolinen ja tarjoaa haasteita tekijälleen monella tasolla. Työtehtäviin voi liittyä tilanteiden mukaan myös matkustamista.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ on vakituinen. Aloitus mahdollisimman pian.

Oletko etsimämme henkilö? Hae paikkaa 15.9.2017 mennessä lähettämällä CV:si ja hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@savonlinja.fi. Viite Tilausajot ja Elämysmatkat

Lisätietoa tehtävästä antaa Tilausajot & Elämysmatkat/ myyntitiimin vetäjä Hannele Kylmämaa (puh 040 660 2707): 4.9. klo 10-12 ja 11.9. klo 10-12.