Savonlinja kutsuu elämysmatkalle

Bussiyhtiö Savonlinja panostaa elämyksiin. Vuonna 2017 yritys tuo tuotevalikoimaansa uudenlaisia elämysmatkoja. Tarjolla on esimerkiksi reppureissu Repovedelle, ruokasafari tryffelitilalle ja murhamysteeri Vanajanlinnassa. Keväiset elämysmatkat toteutetaan huhti- ja toukokuussa. 

Toimitusjohtaja Kai Honkasen mukaan Helsingin Matka 2017 -messuilla tammikuussa lanseerattavia uusia matkatuotteita (6 kpl) on hauduteltu pieteetillä ja pitkään.

- Savonlinjan brändissä korostuu elämyksellisyys. Lähdimme etsimään keinoja, joilla elämyksistä saadaan kaikki irti, Honkanen kertoo.

Ei ole ihan sattumaa, että uusi elämysrepertuaari tulee markkinoille juuri kun Suomi käynnistelee satavuotiasjuhliaan. Honkasen mukaan Savonlinja haluaa olla bileissä täysillä mukana esittelemällä isänmaan parasta antia.

- Suomi on täynnä hienoja paikkoja, joihin kannattaa tutustua – esimerkiksi kansallismaisemana tunnettu Koli on mukana yhtenä elämysmatkakohteena. Bussimatka on oivallinen tapa ottaa kotimaa haltuun, hän toteaa. Linja-autolla reissaamisessa on myös enemmän kuin ripaus kiireettömyyttä ja trendikästä ’slow life’ -ajattelua: matkanteko bussilla on olennainen osa itse elämystä.

Savonlinja ei myöskään tahdo asettaa liian tarkkoja rajoja sille, minkä näköisestä ja kokoisesta elämyksestä puhutaan. Valmiiden elämysmatkojen lisäksi yritys tarjoaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä ryhmämatkoja.

- Meillä on ammattitaito suunnitella ja toteuttaa juuri sellainen elämyspaketti, jonka asiakas haluaa, vahvistaa Honkanen. Kapasiteetistakaan ei aivan heti tule pula, sillä yritys hankki juuri kymmenen uutta linja-autoa.

- Kalustossa on nyt uudenlaista ilmettä ja mukavuutta, toimitusjohtaja toteaa.   

 

Savonlinjan uusista elämysmatkoista enemmän osoitteessa savonlinja.fi/elämysmatkat. Tervetuloa myös Savonlinjan osastolle (7r128) Helsingin Messukeskuksessa Matka 2017 -messujen aikana! Messut ovat auki ammattilaisille 19.1.2017 ja yleisölle 20.-22.1.2017. 

 

Lisätietoja: toimitusjohtaja Kai Honkanen

Sähköposti kai.honkanen@savonlinja.fi / puh +358 40 843 0545