Savonlinja päivittää kaukoliikenteensä

Bussiyhtiö Savonlinja uudistaa kaukoliikenteen vuoronsa. Muutosten myötä Savonlinjan vuorotarjonta tulee entistä kattavammaksi. Uudet kaukoliikenteen vuorot astuvat suunnitelman mukaan voimaan 1.5.2017.

Liiketoimintajohtaja Harri Leskisen mukaan kaukoliikenteen uudistuksissa yhdistyy kaksi yrityksen tavoitetta: liiketoiminnan järkevöittäminen ja asiakkaan palveleminen mahdollisimman fiksusti ja monipuolisesti.

- Jotkut ajamamme vuorot voivat muuttua totutusta, mutta kaikkein suosituimmista vuoroista pidetään edelleen kiinni, Leskinen toteaa. Toukokuusta alkaen Savonlinja ajaa yli 400 vuoroa joka päivä.

Samalla liikennöintialue laajenee. Savonlinja on jo aikaisemmin hakenut vauhtia Jyväskylän ja Tampereen suunnasta ja uudistusten myötä avataan viimein myös odotettu Tampere-Helsinki-yhteys.

- Tampere-Helsinki edustaa meille täysin uutta tarjontaa, jota on kehitelty pitkälti asiakastoiveiden pohjalta, hän kertoo. Helsingin suunnalla kuvioihin kuuluu myös uusi lentokenttäyhteys.

Vastaavasti reittipuolella koetaan myös muutoksia, mutta varsinaisesti mitään paikkakuntaa ei pudoteta Savonlinjan kartalta pois.

Leskisen mukaan uudistuksia on suunniteltu pitkään, koska esimerkiksi autojen ja kuljettajien kierto on haluttu optimaaliseksi. Nyt kaikki näyttää hyvältä keväistä lanseerausta ajatellen.

- Vuorojen nopeutta on viilattu ja sujuvuuteen panostettu kaikin tavoin. Myös tuoreet kalustohankintamme – kymmenen uutta linja-autoa – tukevat entistä tehokkaampaa toimintaa, hän toteaa.

 

Lisätietoja: liiketoimintajohtaja Harri Leskinen

Sähköposti harri.leskinen@savonlinja.fi / puh +358 40 162 1171