Uusia tuotteita Linjalla-sovelluksessa!

Linjalla-mobiilisovelluksesta löydät ja ostat liput Savonlinjan kaukoliikenteen vuoroille ja nyt myös tapahtumakuljetuksiin.

Tällä hetkellä sovelluksesta voi ostaa lippuja niin liigajoukkue Jukurien kotiotteluihin Mikkelissä kuin eri tapahtumakuljetuksiin toimialueellamme.

1. Jukurien Heimobussikuljetukset

Tarjoamme elämänmakuiset bussikyydit Jukureiden kotiotteluihin Ristiinasta, Otavasta ja Launialan suunnasta. Osta oma matkalippusi kätevästi Linjalla-mobiilisovelluksesta. Heimokorttilaiset saavat matkat veloituksetta sovelluksemme kautta, muille kannattajille lipun hinta sovelluksessa on 4€. Lapset alle 7v. matkustavat ilmaiseksi. Kuljettajalta ostettaessa lipun hinta on 5€.

Tarkemmat aikataulut, reitit ja yksityiskohdat löytyvät sovelluksesta.

Heimobusseista tarkemmin myös Jukurien kotisivuilla

2. Muut tapahtumakuljetukset

Kuljetuksillamme pääsee kätevästi suoraan tapahtumapaikalle ja tapahtuman jälkeen bussi odottaa lähtijöitä paluumatkalle. Tällä hetkellä sovelluksessa on myynnissä meno-paluukuljetuksia mm. Haloo Helsinki! -konserttiin Hartwall
Areenalle sekä HIM, The 69 Eyes & Jimsonweed -keikalle Helsingin Jäähallille. Lähtöpaikkoja on nyt enemmän kuin aiemmin, ja pääsetkin kyytiin esim.  seuraavilta paikkakunnilta: Mikkeli, Lappeenranta, Kotka, Turku ja Jyväskylä. Tarkemmat tiedot löytyvät kunkin myytävän tuotteen tiedoista.

Uusia tuotteita lisätään myyntiin jatkuvasti. Sovelluksen lisäksi tapahtumakuljetukset tulevat löytymään myös tutusta paikasta nettisivuiltamme: savonlinja.fi/elämysmatkat.

Muistathan päivittää sovelluksen uusimman version sovelluskaupastasi, niin näet viimeisimmät uudistukset. 

Lue lisää Linjalla-mobiilisovelluksesta.