Tarjousliput nettikaupastamme ja Linjalla-sovelluksessa

Jouluilokalenteri Facebookissa

Savonlinjan Facebook-sivuilla on käynnissä Savonlinjan Jouluilokalenteri, jonka tavoitteena on tuottaa iloa mahdollisimman monelle ihmiselle – koska jaettu ilo on paras ilo! 24:stä kalenteriluukusta paljastuu hulluja tarjouksia, hauskoja arvontoja, yleisön valitsema hyväntekeväisyyskohde sekä paljon muuta! Klikkaa itsesi mukaan fiilistelemään joulua ja odottamaan joulupukin tuloa!

Kurkkaa facebookkiin

 

 

Tarjousliput alkaen 1 €!

Savonlinjan kaikille kaukoliikenteen Suomireiteille on saatavilla huippuedullisia tarjouslippuja 1 €:sta alkaen! Kallein lippu, minkä meiltä löydät maksaa 30 €!

Tarjoukset koskevat etukäteen verkkokaupastamme tai mobiilisovelluksesta ostettavia matkalippuja. Tarjoushinnat tulevat näkyville haettaessa yhdensuuntaista matkaa. Mitä aiemmin ostat lipun, sitä paremman tarjouksen voit saada!

Huom! Tarjouslippu kelpaa vain siihen vuoroon, johon se on ostettu. Tarjouslipusta ei anneta muita alennuksia. Henkilöllisyys tulee tarvittaessa todistaa kuvallisella henkilökortilla, passilla tai ajokortilla. Tarjousliput ovat aina menolippuja, muista ostaa paluumatkalle toinen lippu. Menopaluuliput ovat tällä hetkellä normaalihintaisia.

kauppa.savonlinja.fi

 

Maksuttoman Linjalla-mobiilisovelluksen voit ladata älypuhelimesi sovelluskaupasta

Hyppää kyytiin, me pidämme sinulle paikkaa!