Bussilla kätevästi Länsisatamaan ja takaisin

Eckerö Linen kuljetukset

Kaukovuorojemme kyydissä pääset kätevästi Lahdesta, Kotkasta, Karhulasta, Loviisasta ja Porvoosta Helsingin Länsisatamaan ja Eckerö Linella aamulähdölle Tallinnaan. Kotimatkalle pääset sujuvasti illalla Eckerö Linen laivan paluun jälkeen suoraan satamasta.

Bussi tuo ja vie sinut sujuvasti satamaan ja takaisin. Nettilipun verkkokaupastamme tai Linjalla-mobiilisovelluksesta voi ostaa vuorosta riippuen aikaisintaan 2 kuukautta ennen vuoron lähtöä. Osta lippu ja hyppää kyytiin!

Nettilipun oston yhteydessä muodostuu pdf-muotoinen kuitti, joka sisältää yksityiskohtaiset matkustustiedot. Kuitti tulostetaan mukaan matkalle tai vaihtoehtoisesti esitetään kuljettajalle mobiililaitteen näytöltä.

Bussiin noustessa matkustajan tulee todistaa matkustusoikeutensa esittämällä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti. Jos samalla kerralla on ostettu lippu useammalle matkustajalle, tulee sen henkilön, joka on antanut nimensä oston yhteydessä, todistaa henkilöllisyytensä.

Huomioithan, että Tallinnaan matkatessasi sinulla tulee olla laivalipun lisäksi mukana voimassa oleva matkustusasiakirja, joko passi tai kuvallinen henkilökortti.